Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Flam de Torró de Xixona amb Neules caramel·litzades

Flam de Torró de Xixona amb Neules caramel·litzades

Què t’ha sobrat:

Torró de xixona i neules

Una recepta de:

Josep Belmonte - Castellbell i el Vilar

NECESSITAREM:

  • Torró de Xixona
  • 2 ous
  • 1 cullerada petita de Maizena
  • 1 cullerada gran de sucre
  • 2 cullerades grans de llet condensada
  • 350 ml de llet
  • Neules
  • Sucre (per fer el caramel)

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: torró de Xixona i neules. - Escalfem el forn a 160°C. Posem una safata amb aigua (per desprès coure els flams al bany maria) Trossegem la barra de torró. Batem tots els ingredients (excepte les neules): el torró de Xixona, la llet condensada, els ous, la Maizena, el sucre i la llet. Amb el sucre, fem una mica de caramel líquid i en posem una mica al fons de les flameres individuals amb uns trossets de neula esmicolada. Omplim-les amb la barreja. Fiquem les flameres dins de la safata amb aigua al forn, uns 35 minuts a 160°C. Passat aquest temps, ho traiem i ho deixem refredar a temperatura ambient. Les tapem amb paper d’alumini i les fiquem a la nevera fins l’hora de servir. Toc final i presentació a taula: Desemmotllem i els aboquem en un plat, just abans de menjar.