Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Flower Power

Flower Power

Què t’ha sobrat:

En aquest cas, restes vegetals (tot i que es poden fer amb qualsevol: carn, peix, tofu,...)

Una recepta de:

Teresa Roig - Barcelona

NECESSITAREM:

  • 1 paquet de massa per crestes
  • 2 ous
  • 10 ml de llet
  • 1 tros de carbassó
  • 2 xampinyons
  • 1 tomàquet
  • 1 grapat det de blat de moro
  • 1 pessic de sal
  • 1 pessic de nou moscada
  • 1 grapat de formatge ratllat (opcional)

COM HO FEM?

Aliments que aprofitem: restes de verdures. Col·loquem la massa per a crestes als motllos, en forma de flor. Recopilem i trossegem les verdures, que no siguin ja de per si prou petites. Batem els ous amb la llet (animal o vegetal), la sal i la nou moscada (que pot ser qualsevol altra espe?cia al gust). Repartim les restes dins les flors, ho cobrim amb el batut i (si es vol) amb un pessic de formatge ratllat. Ho posem al forn durant 8-10 minuts a uns 180-200 °C i ho deixem refredar una mica abans de servir. Calentes estan molt bones, pero? tambe? es poden conservar a la nevera i consumir fredes en un altre moment (acompanyades, per exemple, de beixamel o salsa de toma?quet). Amb o sense acompanyament, so?n un plat complet, amb tots els nutrients necessaris en un sol a?pat. La tapa perfecta!