Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Galetes de torró de Xixona

Galetes de torró de Xixona

Què t’ha sobrat:

Torró de xixona

Una recepta de:

Anna Rubau Geli - Girona

NECESSITAREM:

  • 250 g de farina
  • 125 g de mantega
  • 200 g de torró de Xixona
  • 1 ou
  • 25 g de sucre
  • 25 g de sucre avainillat
  • 1 cullaredeta de canyella mòlta

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: torró de Xixona. - Amb les varetes batem la mantega pomada amb els dos sucres i la canyella fins que quedi com una crema. Hi afegim el torró prèviament triturat amb l'ou, remenem i li afegim tot seguit la farina. Amassem, fem una bola i la deixem a la nevera dues hores tapada amb film. Destapem la massa i amb un corró l'estirem. Amb un talla pastes fem les galetes, les posem a la safata del forn sobre paper de forn i les coem uns 10-15 minuts a 180°C. Les deixem refredar i servim.