Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Magdalenes de carbassa, formatge i sàlvia

Magdalenes de carbassa, formatge i sàlvia

Què t’ha sobrat:

Carbassa

Una recepta de:

Isaura Sotoca - Girona

NECESSITAREM:

  • 250g de farina
  • 2 cullerades de sucre morè
  • 2 culleradetes de llevat tipus Royal
  • ¼ de culleradeta de bicarbonat
  • Un polsim de sal
  • Una cullerada de sàlvia picada
  • 275g de puré de carbassa
  • 100ml de iogurt
  • 50g de mantega
  • 2 ous
  • Mitja culleradeta de mostassa
  • 100gr de formatge Comté (o el que més t'agradi!)

COM HO FEM?

Aliment que aprofitem: carbassa. Primer de tot, comencem barrejant els ingredients secs en un bol: la farina, el sucre, el llevat, el bicarbonat, la sal i la sa?lvia picada i ho reservem. A part, preparem el pure? de carbassa. Per fer-lo, nome?s cal que posem la carbassa tallada a trossos al microones uns 5 minuts. De tant en tant l’anem traient del microones i la remenem. Quan estigui ben tova, amb una forquilla l’aixafem fins que tingui textura de pure?. En un bol a part, barregem el pure? de carbassa, el iogurt, la mantega fosa, els ous, la mostassa i el formatge ratllat. Ara e?s el moment de barrejar tots els ingredients. Fem un forat al mig dels ingredients secs i tirem els ingredients li?quids. Ho barregem tot amb una cullera de fusta fins que quedi ben integrat. Repartim la massa en un motlle de magdalenes. En sortiran unes 12. Entrem les magdalenes al forn, que l’haurem d’haver preescalfat a 190 °C. Les coem durant uns 20-25 minuts. Les magdalenes ja estan a punt per menjar, te?bies com a entrant o en un pica-pica!