Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Magdalenes de plàtan i torró de xocolata

Magdalenes de plàtan i torró de xocolata

Què t’ha sobrat:

torró de xocolata cruixent, plátan madur

Una recepta de:

Marc Ruiz Tobal - Terrassa

NECESSITAREM:

  • Per a 5-6 magdalenes:
  • 1 ou XL
  • 1 cullerada d'oli de gira-sol
  • 3 cullerades soperes de sucre
  • 3 cullerades soperes de farina (de castanyes en aquest cas)
  • 1 culleradeta de llevat en pols
  • 0'5 plàtan madur
  • 1 bon tros de torró de xocolata cruixent

COM HO FEM?

Aliments d'aprofitament: Torró de xocolata cruixent i plàtan madur. - Abans de començar, encenem el forn i el preescalfem a 190ºC. En un bol prou gran, batem l'ou amb el sucre, l'oli i la canyella fins que comenci a tenir escuma. Seguidament, hi afegim la farina i el llevat en pols, poc a poc i tamisats. Col·loquem els motlles de les magdalenes a una safata apta per al forn i els omplim amb la massa fins a la meitat, més o menys. Pelem i tallem el plàtan a daus, i piquem el torró en trossos petits. Posem a sobre de cada magdalena uns daus de plàtan i uns trossos de torró, i pressionem una mica per tal que s'enfonsin en la massa. Enfornem les magdalenes durant uns 25-30 minuts a 190ºC. Les deixem refredar i ja les podrem menjar.