Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Melmelada de Castanyes

Melmelada de Castanyes

Què t’ha sobrat:

castanyes torrades sobrants de les múltiples trobades que fem aquests dies per celebrar la castanyada

Una recepta de:

Esther Gonzalez - Barcelona

NECESSITAREM:

  • Castanyes
  • sucre
  • canyella
  • aigua

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: les castanyes torrades - Posem la mateixa quantitat de castanyes que de sucre. Pelem i triturem les castanyes i tot seguit, en fem un almívar (no gaire espès) amb el sucre i l'aigua. Barregem l'almívar amb les castanyes triturades i posem un polsim de canyella. Aboquem-ho dins un pot de vidre (reaprofitat dels llegums, per exemple) i que quedi ben ple. Tapem-lo i el mantenim girat cap per avall durant 24h. Ja tenim una melmelada de castanyes , boníssima per fer farcit de pastissos o per menjar per esmorzar amb una torradeta.