Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Mossecs de bròquil

Mossecs de bròquil

Què t’ha sobrat:

Bròquil

Una recepta de:

Anna Continente - Ripollet

NECESSITAREM:

  • 200 g de bròquil cru ratllat o tallat ben petit
  • 100 g de ceba ratllada i espremuda
  • 150 g de formatge Cheddar
  • 2 ous
  • 80 g de pa ratllat (si voleu podeu fer servir el que pórta all i julivert)
  • Sal
  • Pebre blanc mòlt

COM HO FEM?

Aliment de profit: bròquil. Encenem el forn, dalt i baix, a 180 °C. Ratllem el bròquil cru. Ratllem la ceba crua i l'espremem per treure'n l'excés d'aigua. En un bol posem el bròquil i la ceba ratllada, el formatge Cheddar tallat ben petit, el pa ratllat i els ous, i ho mesclem tot. Una cop barrejats tots els ingredients, comencem a fer boles petites amb les mans. Les podem posar directament sobre una safata coberta amb paper per anar al forn o bé fer-les a la mida dels motllos de Muffins o magdalenes i aplanar-les una mica -en aquest cas haurem de greixar els motllos abans de posar les boles de verdures per que no s'enganxin-. Enfornem entre 15-20 minuts depenent de la mida dels mossecs. Us aconsello menjar-los tebis, i si us en sobren, el dia següent els podeu escalfar una mica al microones abans de servir-los. ------Aquesta recepta la tinc publicada al meu blog i és una adaptació d'un recepta estrangera trobada a Pinterest---