Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Muffins de carbassó

Muffins de carbassó

Què t’ha sobrat:

Carbassó

Una recepta de:

Alícia Cutillas - Sant Climent de Llobregat

NECESSITAREM:

  • 250gr de farina
  • 1 Carbassó
  • 75ml d' oli d'oliva
  • 200ml de llet
  • 1 cullaradeta de llevat químic
  • 1 Ou
  • 1 cullarada de formatge ratllat
  • 50gr de sal
  • 1 cullaradeta de nou moscada (opcional)

COM HO FEM?

Aliment que aprofitem: carbassó. 1. Tamisem la farina amb el llevat i la sal. Reservem. 2. Barregem l'ou batut o el substitut amb l'oli i la llet. Afegim a la mescla anterior i batim fins aconseguir una massa homogènia. 3. Rentem el carbassó, no és necessari treure-li la pell, i el piquem, junt amb el formatge, a la picadora. Afegim a la massa amb un polsim de nou moscada. 4.Preescalfem el forn a 170-180°. Col•loquem els motllos a la safata del forn i farcim amb la massa 2/3 parts, aproximadament. 5. Posem al forn durant 20 minuts a 170-180°. Punxem, si el punxó surt net és que ja són a punt.