Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Nyoquis de moniato amb salsa de tomàquet

Nyoquis de moniato amb salsa de tomàquet

Què t’ha sobrat:

Moniato

Una recepta de:

Eva Macià Fernández - Linyola

NECESSITAREM:

  • 500 g de moniato cuit
  • 150 g de farina + la que admeti amassant
  • 0'5 ou batut
  • Sal
  • Pebre
  • Sofregit de tomàquet casolà
  • Ceba
  • Formatge parmesà ratllat

COM HO FEM?

Aliment que aprofitem: moniato cuit. Aixafem el moniato per fer-ne pure?. Afegim la farina, l’ou batut i salpebrem-ho be?. Barregem-ho tot i quan ho tinguem una mica integrat, fiquem la massa sobre el taulell enfarinat i la pastem. Segurament, haurem d’afegir una mica de farina. Tornem a enfarinar el taulell, i anem agafant porcions de massa, els donem forma de cilindre allargat, el tallem cada 2 cm i donem forma de nyoqui amb l’ajuda d’una forquilla. Els bullim amb abundant aigua amb sal, per tandes i un cop pugin a la superfi?cie (2-3 minuts) ja els podem retirar, esco?rrer i mesclar amb el sofregit casola? de toma?quet i ceba, coronat amb una mica de formatge parmesa?.