Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Pastís de bròquil, camagrocs i formatge blau

Pastís de bròquil, camagrocs i formatge blau

Què t’ha sobrat:

Bròquil i bolets

Una recepta de:

Rubén Infante - Palau-solità i Plegamans

NECESSITAREM:

  • 1 bròquil
  • 150 g formatge blau
  • 1 ceba
  • 1 pastanaga
  • 1 grapat de camagrocs deshidratats
  • 3 ous
  • 150 ml llet
  • 200 ml nata cuinar
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

COM HO FEM?

Aliments de profit: bròquil i bolets. Netegem el bròquil i el fem al vapor durant 2 minuts, mentre hidratem els camagrocs. Sofregim la ceba, la pastanaga i els camagrocs hidratats. Barregem el bròquil, la ceba, la pastanaga, els camagrocs i el formatge blau tallat a daus, i disposem-ho en un recipient apte per al forn. Batem els 3 ous amb la llet i la nata de cuinar, afegim-ho al recipient i fornegem-ho uns 45 minuts a 180 °C (per saber-ho, clavem un escuradents i quan surti sec ja estarà fet).