Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Pastís de carbassa (pumpkin pie)

Pastís de carbassa (pumpkin pie)

Què t’ha sobrat:

Carbassa cuita

Una recepta de:

Eva Montearriba - Matadepera

NECESSITAREM:

  • 1 làmina de pasta brisa
  • 400 g de carbassa cuita
  • 135 g de sucre morè
  • 3 ous
  • 300 ml de llet evaporada
  • 1 cullerada de "Maizena"
  • 1 culleradeta de gingebre en pols
  • 1'5 culleradeta de canyella en pols
  • 1 pessic de clau mòlt
  • 1'5 culleradeta de sal
  • Nata montada

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: carbassa - Folrem un motlle amb la pasta brisa i precoem a 200ºC durant 8 minuts. Passem pel túrmix la carbassa cuita fins tenir un puré fi. Afegim la sal, el sucre, canyella, gingebre i "Maizena" i ho barregem tot. Amb les varetes integrem els ous lleugerament batuts i finalment la llet evaporada. Incorporem la crema en el motlle i enfornem a 215ºC durant 10 minuts, després a 175ºC durant 30 minuts més. Deixem-ho refredar. Ho servim acompanyat de nata muntada.