Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Pastís de cireres i xocolata blanca

Pastís de cireres i xocolata blanca

Què t’ha sobrat:

Una recepta de:

Teresa Maria Castellnou - Reus

NECESSITAREM:

  • 250 g de cireres
  • 200 g de xocolata blanca
  • 100 ml de llet
  • 75 g de sucre
  • 75 g de mantega
  • 100 g de farina
  • 3 ous
  • 300 ml de nata

COM HO FEM?

Escalfem la llet amb la mantega fins que es fongui. Retirem del foc i afegim la xocolata blanca fins que es desfaci tot. En un bol a part, posem la farina, el sucre, els ous batuts, la nata i ho barregem tot, i ho afegim a la crema de xocolata blanca anterior creant una massa. Untem amb mantega un motlle de pastís; rentem les cireres i en traiem els pinyols. Les repartim pel fons del motlle i aboquem la massa que hem fet anteriorment. Ho posem al forn, prèviament escalfat, uns 35 minuts a 180°C. Finalment, un cop tret del forn, hi posem sucre normal pel damunt.