Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Pastís de verdures i formatge crema amb bocins de pa fregit

Pastís de verdures i formatge crema amb bocins de pa fregit

Què t’ha sobrat:

Verdures i pa dur

Una recepta de:

Debora Rosano - Pineda de Mar

NECESSITAREM:

  • 200g de Verdures al gust
  • 2 Ous L
  • 100 ml de Llet
  • 2 cullerades d' Oli d'oliva suau
  • 100g de Formatge crema d'untar
  • Sal
  • All en pols
  • Julivert
  • Pebre
  • Pa dur
  • Oli de girasol

COM HO FEM?

Aliment que aprofitem: verdures i pa dur. Abans de començar, preescalfem el forn a 180º i untem el motlle on anem a coure el pastís amb mantega. Seguidament, pelem i piquem les verdures que hàgem escollit i les sofregim en una paella a foc mitjà amb l'oli, fins que estiguin ben dauradetes, i condimentem al gust. Retirem del foc i reservem. En un bol a part, casquem i batem els ous juntament amb la llet. Afegim seguidament la crema de formatge i les verdures, i barregem tot bé. Rectifiquem també de sal si fos necessari. Aboquem la barreja del pastís en el motlle i ho posem al forn preescalfat a 180º durant uns 20-25 minuts, o fins que veiem que està totalment fet (ens ajudem d'un escuradents o similar per punxar el pastís i veure si surt net o no). Traiem del forn i deixem temperar o fins i tot refredar del tot per poder desemmotllar millor el nostre pastís. Servim tallat en porcions més o menys de la mateixa mida, acompanyat del pa fregit si volem.