Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Pastissets de peix i marisc

Pastissets de peix i marisc

Què t’ha sobrat:

Restes de plats de peix i/o marisc

Una recepta de:

Pilar Casanava - El Masnou

NECESSITAREM:

  • 200 g de peix i/o marisc net
  • 100 g de ceba
  • 1 gra d'all
  • 50 g de pa
  • 50 g de pebrot vermell
  • 1 ou
  • 4 cullerades de maionesa casolana
  • 1 culleradeta de mostassa
  • 0'5 culleradeta de pebre vermell picant
  • Oli d'oliva

COM HO FEM?

Aliment que aprofitem: restes de peix o marisc - Netegem i esmicolem les restes de peix i marisc. En una paella al foc, escalfem un parell de cullerades d'oli d'oliva i ofeguem bé la ceba i l'all. Trossegem el pebrot i el pa, el col·loquem al processador d'aliments o en el got de la batedora. Afegim el marisc i/o el peix, l'ou i la ceba picada. Ho condimentem amb la mostassa, la maionesa i el pebre vermell. Ho triturem fins aconseguir una pasta homogènia. Col·loquem-ho en un plat i ho reservem. Untem una planxa amb oli d'oliva i la posem al foc. Fem boles amb la pasta i les col·loquem a la planxa ben calenta, les aixafem lleugerament fins que adquireixin forma de galeta. Les deixem dos o tres minuts per cada cara i les retirem del foc. Servim-les amb alguna salsa d'acompanyament, per exemple maionesa o salsa de tomàquet.