Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Patates amb fredolics

Patates amb fredolics

Què t’ha sobrat:

Bolets i cansalada

Una recepta de:

Rosa Maria Canals Puig - Berga

NECESSITAREM:

  • Fredolics (o altres bolets que tingueu)
  • Patates
  • Cansalada
  • All
  • Julivert
  • Sal
  • Pebre
  • Una mica d'oli
  • Una mica de col confitada

COM HO FEM?

Aliment de profit: bolets. Bullim les patates tallades. Fem les rostes de cansalada amb foc baix, poquet a poquet. Amb el suc de la cansalada, fregim els bolets amb all, julivert i una mica de pebre. Quan les patates siguin cuites les escorrem i les xafem ben fines, hi posem els bolets que hem fregit i ho barregem bé, si es vol es pot passar una mica per la paella, quedarà mes cruixent. Rectifiquem de sal i pebre i ja ens ho podem menjar. Es pot acompanyar amb una mica de col confitada. Que vagi de gust i bon aprofitament del menjar.