Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

patates amb pell amb salsa vermella i blanca

patates amb pell amb salsa vermella i blanca

Què t’ha sobrat:

pa dur, algun tomàquet arraconat i les patates que sobren de la cerdura bullida

Una recepta de:

Carme Ruiz - Cardedeu

NECESSITAREM:

  • Pa sec
  • All
  • Vinagre
  • Aigua
  • Tomàquet escalivat
  • Pebre vermell

COM HO FEM?

Aliment que aprofitem: pa dur, tomàquet i patates. Posem el pa dur a remullar amb aigua i vinagre. Quan està ben remullat, l'escorreguem, i el dividim en dos bols. En cada bol hi posem un polsim de sal i 1 dent d'all. Escalivem un tomàquet, el pelem, li treiem les llavors i el posem en un dels bols de pa remullat i també hi afegim una culleradeta de pebre vermell dolç. Ara és l'hora de triturar-ho tot. Primer ho triturem i després hi afegim oli lentament per anar-ho lligant tot. Ho servim amb patates amb pell.