Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Patates farcides de rovellons i albergínies

Patates farcides de rovellons i albergínies

Què t’ha sobrat:

Rovellons i albergínies

Una recepta de:

Núria Gómez Pujol - Amposta

NECESSITAREM:

  • 1 grapat de rovellons o qualsevol tipus de bolet
  • 1 ceba
  • 2 albergínies mitjanes o 1 de gran
  • 2 patates de mida mitjana
  • Nata o llet
  • Tomàquet fregit
  • Formatge ratllat
  • Sal
  • Oli

COM HO FEM?

Trinxem la ceba i la posem a coure en una paella a foc suau. Quan estigui a mitja cocció, afegim les albergínies a daus petits. Per últim, afegim els rovellons. Deixem que es cogui tot junt. Afegim una mica de nata o llet (tèbia, sinó es tallarà) per a lligar-ho. Deixem-ho refredar. Mentre, netegem bé les patates, bullim-les senceres i amb pell. Deixem que refreden una mica. Partim-les per la meitat, buidem-les amb l'ajuda d'una cullera, vigilant que no es trenquin. Posem les patates en un plat o bol i fem-ne puré. Posem una mica de sal i pebre a la patata i afegim els rovellons i albergínies que teníem reservades. Barregem bé tots els ingredients. Amb aquest farcit omplim les patates. Cobrim-les amb una mica de tomàquet fregit i posem al damunt una mica de formatge ratllat. Posem al forn escalfat a 170º durant uns 7/8 minuts i després gratinem durant un parell de minuts. Acompanyem-ho d'un assortit d'enciams.