Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Platillo de rovellons, poma i morro de porc

Platillo de rovellons, poma i morro de porc

Què t’ha sobrat:

Morro de porc i ceba bullits, que han sobrat a l'hora de fer un caldo.

Una recepta de:

Bet Florensa Casals - Igualada

NECESSITAREM:

  • 6 rovellons petits
  • 1 poma Golden
  • 1 ceba bullida
  • 1 careta de porc (la part del morro) bullida
  • Sal
  • Pebre negre
  • Oli d’oliva
  • 1 copeta de Pedro Ximénez

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: porc i ceba. - Pelem la poma i la tallem a daus no gaire petits. La saltegem en una paella amb oli d’oliva, un parell de minuts. Agafem la ceba (que ja està bullida) i la tallem ben petita, l’afegim a la paella i continuem coent durant 5 minuts. És el moment d’afegir els rovellons (prèviament netejats amb un paper de cuina). Continuem saltejant-los. Quan veiem que els rovellons ja són cuits, afegim el morro tallat a trossos. És el moment de salpebrar i saltejar fins que veiem que el morro s’enrosseix una mica. Afegim la copeta de vi i ho deixem reduir. Tot plegat caramel·litzarà i ja podrem apagar el foc, llest per servir!