Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Primavera al plat

Primavera al plat

Què t’ha sobrat:

Una recepta de:

Maria Elena Oliver Perpiñà - Cerdanyola del Vallès

NECESSITAREM:

  • 1 pebrot vermell
  • 1 pastanaga
  • 1 ceba tendra
  • 3 ous
  • Enciams variats
  • Canonges
  • Porradell
  • Ruca
  • Pebre negre
  • Nou moscada
  • Sèsam
  • Comí en gra
  • Sal Maldon
  • Oli verge

COM HO FEM?

Coem a foc lent el pebrot vermell, afegim-hi un polsim de sucre, sal i pebre negre, ho triturem. Coem la pastanaga i la ceba tendra a foc lent, afegim-hi un polsim de sal i ratllem una mica de nou moscada, i un cop cuit triturem-ho. Aixafem el comí, sèsam i sal Maldon fins aconseguir una massa una mica compacte. En una paella individual, fem truites d’una cullerada d’ou amb una cullerada de les anteriors barreges. Amb les tres truites fetes confeccionem el plat: Les truites fan de flor, amb els enciams variats, la ruca , els canonges (ben amanits amb sal i oli) en fem la gespa, els botons de les flors són olives farcides.