Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Raviolis de moniato farcits de bròquil amb salsa de shitake

Raviolis de moniato farcits de bròquil amb salsa de shitake

Què t’ha sobrat:

moniatos

Una recepta de:

Maria Elena Oliver Perpiñà - Cerdanyola del Vallès

NECESSITAREM:

  • 1 moniato gros
  • 1 bròquil
  • Shitakes
  • Formatge blau
  • Herbes de Provença
  • 3 Alls
  • Cava (que quedi a la nevera)
  • Sal
  • Pebre
  • Oli

COM HO FEM?

Aliment de profit: moniatos. Pelem el moniato i el tallem a rodanxes amb un tall al mig (com a entrepà per a poder farcir). El bullim 3 o 4 minuts. Reservem. Coem al vapor el bròquil net, 3 minuts. Deixem els shitakes a foc lent amb una mica d’oli i quan ja estan cuits, els salpebrem, hi afegim herbes de Provença i el cava; ho deixem reduir. Escalivem dos alls. Posem dins el vas de la batedora 1 all cru, els 2 alls escalivats, bròquil, formatge blau i una mica del brou que ha sobrat del bròquil al vapor. Ho batem fins aconseguir una pasta per poder farcir els raviolis. Els bolets cuits també els passem per la batedora, fins aconseguir una bona salsa.