Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Rissoto de ceps

Rissoto de ceps

Què t’ha sobrat:

Salsa d'haver fet un estofat de porc amb ceps i altres bolets

Una recepta de:

Esther Gonzalez - Barcelona

NECESSITAREM:

  • Salsa
  • Arròs
  • Copa de vi blanc
  • Aigua
  • Herbes aromàtiques
  • Ceps secs
  • Mantega
  • Formatge parmesà ratllat

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: salsa de l'estofat - Per fer el brou, posem l'aigua a bullir amb herbes aromàtiques (farigola, llorer,) sal, els ceps secs i un rajolí d'oli. Posem a la cassola la salsa que tenim i un cop calenta, afegim l'arròs, deixem que es dauri una mica sense deixar de remenar, afegim-hi els ceps que hem utilitzat per fer el brou. Afegim-hi la copa de vi blanc i seguim remenant i quan l'arròs s'hagi "menjat tot el vi" comencem a afegir-hi el brou "aromatitzat" amb el cullerot, a poc a poc i sense deixar de remenar, (afegim més brou a mida que es vagi consumint). L'arròs ha de quedar melós per fora i "al dente" per dins. Apaguem el foc i hi posem uns trossets de mantega i una mica de formatge parmesà ratllat, ho deixem reposar uns minuts. Servim al plat i ... BON PROFIT!!