Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Sopa de bolets

Sopa de bolets

Què t’ha sobrat:

Bolets (qualsevol de gust fort, com trompetes de la mort, xiitake, barrejats), ametlles dels panellets, una ceba perduda

Una recepta de:

Ariadna Rodríguez Masafrets - Mataró

NECESSITAREM:

  • Ceba
  • Bolets
  • Ametlles tallades petites
  • Aigua
  • Alga kombu (opcional)
  • 1 polsim de sal

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: bolets - En un pot bullim aigua amb una tira d'alga kombu (opcional). Sofregim la ceba triturada amb una mica d'oli en una altre olla. Després, afegim els bolets i deixem que treguin tot el suc. Aboquem-hi l'aigua calenta i les ametlles tallades i ho deixem fins que torni a arrencar el bull. Rectifiquem la sal. Tapem i la deixem reposar una estona abans de prendre. Opcional en acabar: quan s'ha tancat el foc, barregem-hi una cullerada petita de miso i deixem que es dissolgui (en comptes de tirar-hi sal). També és opcional afegir-hi una mica de pasta.