Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Tallarines amb trompetes de la mort

Tallarines amb trompetes de la mort

Què t’ha sobrat:

Bolets: Trompetes de la mort

Una recepta de:

Mercè Pararols - Santa Coloma de Farners

NECESSITAREM:

  • 125 g de tallarines o espaguetis per persona
  • 1 grapat de bolets (trompetes de la mort; rossinyols o camagrocs)
  • Aigua
  • All
  • Julivert
  • Oli d'oliva
  • Sal
  • Formatge per acompanyar

COM HO FEM?

Aliment de profit: bolets. Fem les tallarines al dente al punt de sal. A part, en una paella, posem un raig d'oli i quan sigui calent fregim les trompetes amb l'all i julivert, fins que siguin cuites. A continuació, afegim-hi les tallarines escorregudes. Ho barregem i deixem que la pasta agafi el gust uns 5 minuts i ja es pot servir amb formatge fos per sobre. (És un plat que va molt bé per portar al tàper)