Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Tamagoyaki adaptada

Tamagoyaki adaptada

Què t’ha sobrat:

ceba, carbassó, albergínia (és el que jo tenia però serveix qualsevol resta)

Una recepta de:

Ada Forns - Cardedeu

NECESSITAREM:

  • 5 Ous
  • 1 tros de xistorra
  • 1 patata petita
  • 1 tros de ceba
  • 1 tros de carbassó
  • 1 tros d' albergínia

COM HO FEM?

Aliment que aprofitem: ceba, carbassó i albergínia. La xistorra i les verdures tallades finetes (la patata millor que sigui ratllada) les sofregim prèviament. Batem els ous i salem al gust. Amb la paella untada i calenta aboquem una mica d'ou batut, només cobrim la superfície. Comencem posant el tros de xistorra sencer i l'embolcallem amb l'ou, anem enroscant i a mesura que part de la superfície de la paella queda sense ou, n'hi anem afegint. Anem enroscant i afegint-hi la resta d'ingredients, espolsant-los sobre l'ou, primer la patata i ceba, després el carbassó, després l'albergínia..., i acabem amb unes voltes només d'ou per lligar bé. Una paella quadrada és ideal, però amb les rodones també es pot fer, que no sigui gaire grossa, penseu que aquesta està feta amb una de 18,5x15,5cm.i porta 10 ous. El més bo de tot és que podeu utilitzar qualsevol resta que tingueu a la nevera, de verdura, de peix, de carn...