Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Tapa "alla italiana"

Tapa "alla italiana"

Què t’ha sobrat:

massa de pizza

Una recepta de:

Marta Nus - Reus

NECESSITAREM:

  • Formatge provolone
  • Massa de pizza
  • Orenga
  • Pebre vermell
  • Sal
  • Oli d'oliva

COM HO FEM?

Aliment que aprofitem: massa de pizza. Per una banda, posem el formatge (en forma rodona) en una cassoleta de ceràmica de la mida, especiada amb orenga i una mica de pebre vermell. Controlem fins que es vagi desfent, estenent i enrossint. Per una altra banda, estirem bé la massa de la pizza, fem talls llargs amb un ganivet que no arribin a partir-la, salem i condimentem amb orenga (al gust). Introduïm al forn calent i controlem, quan quedi poc per treure'l, afegim un raig d'oli. Quedarà cruixent per acompanyar el cremós formatge; així, farà de bona tapa per un sopar "alla italiana".