Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Tapa fresca

Tapa fresca

Què t’ha sobrat:

Tomàquet, enciam, pasta bullida, pebrot escalivat, petxuga de pollastre, olives, tàperes.

Una recepta de:

Nataliya Oleksyuk - Girona

NECESSITAREM:

  • Pasta bullida
  • Carn cuita
  • Verdures
  • Sobres dels aperitius com olives
  • Tàperes
  • Sobres d'amanida (enciam; escarola)
  • Nous

COM HO FEM?

Aliments que aprofitarem: Tomàquet, enciam, pasta bullida, pebrot escalivat, petxuga de pollastre, olives, tàperes. - En un vol aboquem la pasta bullida del dia anterior, pit de pollastre tallat a daus que va sobrar del sopar fet a la planxa. Afegim les restes de tomàquet, enciam i pebrot escalivat del dinar anterior. També les olives i tàperes que no hem menjat de l'aperitiu, ja que són perfectes pel seu sabor magre per combinar-ho amb la pasta. Remenem bé tots els ingredients i no cal que afegim oli ni vinagre, ja que el suquet de l'amanida d'ahir es conserva perfectament a la nevera. Ja tenim la nostra tapa d'aprofitament llesta per servir.