Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

TEMPURA DE FULLES ECO DE PASTANAGA

TEMPURA DE FULLES ECO DE PASTANAGA

Què t’ha sobrat:

Pastanagues

Una recepta de:

Patricia Badenes - Barcelona

NECESSITAREM:

  • Fulles de pastanaga
  • Pastanagues (també es pot fer amb suc de taronja)
  • Farina de blat de moro
  • All picat
  • Pebre

COM HO FEM?

En aquesta recepta ho aprofitem tot de la pastanaga! 1) Netegem bé les fulles i les reservem. 2) Fem un liquat de pastanagues, o bé suc de taronja, que barrejat amb la farina donarà un arrebossat sense ou, ideal per a vegans o per al·lèrgics al l'ou. 3) Hi afegim all i pebre i ho barregem bé. 4) Posem oli d'oliva a escalfar en una paella i quan estigui calent, anem afegint poc a poc les nostres fulles de pastanaga sucades en l'arrebossat. 5) Quan siguin ben daurades, les anem retirant a un plat amb paper de cuina per treure l'excedent d'oli i que quedin ben cruixents. Ideals per picar o per acompanyar purés, guacamole, hummus... A més, si fem liquat, podem aprofitar la pell que es queda a la màquina i que normalment llancem , per afegir a brous o l'aigua de coure cous cous perquè doni una mica de sabor i color! Podem conservar-la congelada en una glaçonera i anem treient quan ens faci falta.