Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Terrina de bolets

Terrina de bolets

Què t’ha sobrat:

Bolets i pa

Una recepta de:

Glòria Mohedano i Puig - Reus

NECESSITAREM:

  • 1 ceba
  • 250 g de xampinyons
  • 1 grapat de fredolics
  • 1 grapat de camagrocs
  • Pa ratllat
  • All
  • Julivert
  • Oli
  • Sal
  • Pebre

COM HO FEM?

Aliment de profit: bolets i pa. Aquells fredolics i camagrocs menys bonics poden fer cap a aquesta terrina. Tallem la ceba i un all ben petits, i ho sofregim fins que estigui ben confitat. Mentrestant netegem bé els trossos dels bolets i els tallem ben petits. Els afegim a la ceba i els fem coure a foc baixet. Ho salpebrem i ho deixem refredar una mica. Ho posem en un got de batedora elèctrica, en el meu cas a la TMX i ho triturem. Anem afegint , a poc a poc, pa ratllat, (pa de dies abans que hem torrat i picat) i ho anem remenant fins aconseguir la textura desitjada. Ho aboquem en un motlle folrat amb paper film i ho posem a la nevera fins que estigui ben fred. Ho he servit damunt una llesqueta de pa lleugerament torrat amb uns camagrocs saltejats amb una mica d'all i julivert per sobre.