Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Torrades amb restes

Torrades amb restes

Què t’ha sobrat:

Restes de verdures

Una recepta de:

Eva Bueno Espín - Sant Quirze del Vallès

NECESSITAREM:

  • 0'5 carbassó
  • 0'5 albergínia
  • 0'5 ceba grossa (o una petita)
  • Formatge cabra en rull
  • Pa
  • Orenga i/o alfàbrega

COM HO FEM?

Aliments que aprofitem: Restes de verdures. - Tallem el carbassó, l'albergínia i la ceba a rodanxes ben primetes i ho posem tot a la paella, a foc lent amb una mica de sal i pebre negre. Anem remenant de tant en tant. Quan estigui fet, ho posarem a sobre a una llesca de pa (pot ser del dia abans, ja que les verdures l'estovaran). Posem-hi al damunt el formatge de cabra, afegim-hi una mica d'orenga o alfàbrega i ja està!!! Tenim una torrada la mar de bona! Si tenim restes de pebrot o de porro, o qualsevol altra verdura, també podem afegir-la. Si us en sobra del sofregit podeu guardar-lo per acompanyar un tros de carn. Si no us agrada el formatge de cabra, només amb la part vegetal i les herbes també està boníssim.