Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Torradeta de la padrina

Torradeta de la padrina

Què t’ha sobrat:

Pit de pollastre a l'ast i pa dur

Una recepta de:

Anna Farrés - Vilanova del Camí

NECESSITAREM:

  • Pa dur torrat
  • Pit de pollastre a l'ast
  • Tomàquet
  • Maionesa
  • All picat
  • Ceba tendra
  • Cibulet
  • Cogombre amb pell
  • Suc llimona
  • Julivert

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: Pit de pollastre a l'ast i pa dur. Agafem una llesca de pa de pagès del dia anterior i amb l'ajuda d'un talla pastes li donem la forma rodona i el torrem. En un recipient posem un tros de pit de pollastre a l'ast esmicolat, i afegim la polpa de tomàquet, l'all, la ceba tendra i el cogombre tallat petit. Piquem ben petit el cibulet i l'incorporem a la barreja juntament amb una mica de suc de llimona i maionesa. Barregem bé tots els ingredients i els posem sobre el pa. Ho decorem amb una fulla de julivert.