Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Trena de pasta de full amb carxofa i cansalada fumada

Trena de pasta de full amb carxofa i cansalada fumada

Què t’ha sobrat:

Carxofa

Una recepta de:

Núria Gómez Pujol - Amposta

NECESSITAREM:

  • 4 carxofes
  • 3 talls de cansalada fumada
  • 2 alls tendres
  • 1 làmina de pasta de full
  • 1 ou

COM HO FEM?

Aliment d'aprofitament: carxofa - Netegem i pelem les carxofes. Tallem cada meitat en tres trossos i posem-les a fregir en una paella amb una mica d'oli. Deixem que es coguin a foc moderat/baix, que quedin tovetes. A meitat fer, afegim-hi els alls tendres. Un cop cuites, deixem-les refredar una estona. Tallem la cansalada a tiretes i passem-les per la paella durant dos o tres minuts. Agafem la làmina de pasta de full i li posem la carxofa i la cansalada al mig. Tallem els laterals de la pasta de full a tires i fem la trena. Pintem amb ou batut. Posem la trena al forn, prèviament escalfat a 200 °C, fins que estigui daurada. Acompanyem-ho amb una amanida d’enciams.