Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Trencadis de lassanya

Trencadis de lassanya

Què t’ha sobrat:

lamines de canalons trencades!

Una recepta de:

Montse Argemí - Terrassa

NECESSITAREM:

  • Làmines de canelons trencades
  • Verdures ( ceba; pastanaga; carbassó o el que trobis a la nevera)
  • Carn trinxada o restes de plats de carn (carn d'olla; pollastre rostit...)
  • Sofregit de tomàquet
  • Beixamel (pots fer-la al moment o tenir-ne congelada o envasada)
  • Formatge ratllat (pots aprofitar fragments secs de la nevera)

COM HO FEM?

Aliments d'aprofitament: làmines de canelons trencades, verdures, carn del rostit. - El disgust de Sant Esteve: els canelons trencats s'han convertit en una lassanya-trencadís. Saltegem la verdura tallada a làmines i la barregem amb la meitat del sofregit de tomàquet. Saltegem la carn i la barregem amb l'altre meitat del sofregit de tomàquet. Bullim els fragments de làmines de caneló. Muntem una capa de pasta, una capa de verdura, una de pasta, una de carn fins acabar tots els ingredients. Ho cobrim amb beixamel i formatge ratllat i gratinat.