Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Truita de Pasta

Truita de Pasta

Què t’ha sobrat:

Pasta i verdures

Una recepta de:

Josep Belmonte - Castellbell i el Vilar

NECESSITAREM:

  • Pasta cuita
  • Ous
  • Sal
  • All
  • Julivert
  • Oli d’oliva verge
  • Verdures (carbassó; carxofa...)

COM HO FEM?

Aliments d'aprofitament: Pasta i verdures. - Algunes vegades, quan acabem de coure la pasta, ens adonem que ha augmentat molt i tenim massa pasta o poca salsa, o ho hem calculat malament i tenim massa menjar. Cap problema!! La passem per aigua, ben escorreguda i amb un raig d’oli la fiquem en un tàper a la nevera i al cap de 2 dies en podem fer una bona truita. I si tenim alguna verdura a la nevera, que comença a fer "mala cara", o la pell un xic arrugada, la pelem, la tallem a dauets i també cap a la truita!! Preparació: Tallem l'all. En un bol, batem els ous amb un polsim de sal. Afegim-hi la pasta aprofitada i el julivert picat. Barregem-ho. En una paella amb una mica d’oli, saltegem l’all picat o laminat. Abans que agafi color, aboquem-hi la barreja de l'ou i la pasta. Ho coem d’una banda i li donem la volta, com una truita normal. Nota: en cas de tenir alguna verdura també per reaprofitar, saltegem-la prèviament i aboquem-la dins del bol amb la pasta. També admet trossets de bacó, pernil dolç, etc... que tinguem per la nevera.