Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

Truita de restes de calçotada

Truita de restes de calçotada

Què t’ha sobrat:

Una recepta de:

Jordi Beumala - Molins de Rei

NECESSITAREM:

  • Calçots cuits sobrants de calçotada
  • Ous
  • Oli
  • Sal
  • Salsa calçots

COM HO FEM?

Tot i que no és pròpiament de primavera, la temporada s'allarga fins als mesos d'abril. Si sou dels que heu fet calçots darrerament i us en han sobrat després d'haver-los cuit, no els llenceu pas!!! Aquí us deixo una manera diferent i sucosa d'aprofitar-los i xalar com mai Cal que els conserveu a la nevera embolicats amb el paper de diari tal i com us van sobrar. Quan vulgueu fer aquesta truita els peleu en fred com si els anéssiu a menjar i els aneu posant en un plat tallant la tija verda. Un cop nets els talleu a cops de tisora i els reserveu. Prepareu una truita al gust i coeu-ne només la meitat a foc lent. Reserveu sense tombar-la i coeu l'altre meitat. Així mateix, sense tombar-la afegiu la salsa de calçot al mig i afegiu l'altre truita per la part superior (la part crua). Amb un altre ou batut segelleu el perímetre i ja la podeu tombar sencera. El meu consell és que no la serviu molt feta... però això va a gustos!