Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

ALBERGÍNIES AGRIDOLCES

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

80 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Tallem les albergínies a daus, les salem amb una mica de sal grossa i les deixem reposar mitja hora. Escalfem el forn a 180 °C. Esbandim les albergínies i les barregem bé amb l’all, la ceba, l’oli d’oliva, el comí, el pebre vermell, el sucre i el tomàquet. Les cuinem al forn cobertes amb una tapa o paper d’alumini durant 40 minuts o fins que s’estovin. Les deixem refredar. Hi afegim la llimona i el julivert. Les rectifiquem de sal, si cal.

NECESSITAREM:

  • 0'5 albergínia
  • Sal grossa
  • 1 gra d'all picat
  • 0'5 ceba picada
  • 40 ml d’oli d'oliva
  • 0'5 culleradeta de comí en pols
  • 0'25 cullerada de pebre vermell
  • 0'25 cullerada de sucre morè
  • 1 tomàquet pelat i tallat a daus
  • Suc de llimona
  • 0'5 cullerada de julivert picat
  • Sal

ET RECOMANEM

Aquesta preparació ens la podem menjar amb una amanida, amb torrades, o com una tapa.