Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

ALMÍVAR DE TARONJA

ALMÍVAR DE TARONJA

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

125 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Posem els ingredients en una cassola ampla, a foc molt fluix, i esperem que es redueixi 1/6 part, sense bullir.

NECESSITAREM:

  • 60 ml de suc de taronja
  • 15 g de sucre

ET RECOMANEM

És important que la cassola on farem aquesta preparació sigui ampla per tenir més superfície d’evaporació. Si fem bullir l’almívar, pot tenir un regust amargant. Per evitar-ho, si tenim fogó, el posem al mínim, gairebé a punt de tancar el gas, just abans de tancar-lo tindrem una flama molt petita. Una altra opció és utilitzar un difusor de calor i foc mínim, o posar la cassola a sobre d’una planxa. Amb inducció o vitroceràmica és més senzill, ho posem a potència 1. Aquest almívar va molt bé a sobre de gelats i per acompanyar postres de xocolata, així com formatges curats.