Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

BESCUIT TATIN

BESCUIT TATIN

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Mitjana

50 minuts

Racions:

4

COM HO FEM?

Pelem les pomes i les tallem a octaus. Les posem en una cassola amb un polsim de sal, les barregem i deixem que es coguin tapades a foc fluix, 15 minuts. Esperem que es refredin. Fem un caramel amb el sucre i l’aigua, l’escampem pel fons d’un motlle de 24-26 cm i col·loquem els trossos de poma sobre el caramel, cobrint tota la base. Escalfem el forn a 160 °C. Barregem els ingredients de la massa en un bol i els passem pel Turmix fins a obtenir una massa homogènia. Aboquem la massa damunt de les pomes i ho coem tot al forn 35 minuts o fins que ho punxem amb un ganivet al mig i surti net.

NECESSITAREM:

  • 2 pomes
  • Un polsim de sal
  • 4 cullerades de sucre
  • 4 cullerades d’aigua

Per fer la massa:

  • 40 g de iogurt
  • 40 g d'oli
  • 60 g de sucre
  • 1 ou
  • 65 g de farina
  • 5 g de llevat en pols

ET RECOMANEM

Per treure el pastís del motlle, escalfem una mica la base sobre un fogó per desfer el caramel i que es desenganxi. Podem fer-lo igual però amb peres.