#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

postres / anual / vegetal / dolç /

BUNYOLS DE PLÀTAN

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 1 ou

 20 g de sucre morè

 0.5 culleradeta de llevat químic

 1 pessic de canyella en pols

 0.25 de culleradeta de pell de llimona

 1 cullerada de rom o malibu (rom de coco)

 Farina

 2 plàtans

 

 


COM HO FEM?

 

Batem l’ou amb el sucre, el llevat, la canyella, la pell de llimona, el rom i la farina necessària perquè quedi una massa espessa. Tallem els plàtans a rodanxes, els passem per la massa i els fregim fins que estiguin rossos.

 

ET RECOMANEM

A l’hora de fregir-los, és recomanable posar pocs bunyols cada vegada perquè l’oli no es refredi. Això faria que els bunyols quedessin oliosos. També podem fer els bunyols de poma.