Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

CARBASSÓ FARCIT DE FOTMATGE, NOUS I PERNIL

CARBASSÓ FARCIT DE FOTMATGE, NOUS I PERNIL

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

30 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Escalfem el forn a 200 °C. Tallem el carbassó transversalment, a trossos de 5 cm. Buidem els trossos de carbassó amb una cullereta i deixem una base (com un petit got). Untem els “gots” de carbassó amb oli i els cuinem al forn 10 minuts o fins que es comencin a daurar una mica. Tallem la patata a làmines fines i la bullim fins que estigui tova. L’escorrem i fem un puré. Barregem la patata amb el formatge, el pernil, les nous i l’api. Ho condimentem amb una mica de sal si cal, pebre i un pessic de nou moscada. Omplim els carbassons amb el farciment i els gratinem al forn.

NECESSITAREM:

  • 0'5 carbassó
  • Oli d’oliva
  • 30 g de patata
  • 30 g de formatge ratllat
  • 15 g de pernil salat picat
  • 10 g de nous picades
  • 10 g d’api picat
  • Sal
  • Pebre
  • Nou moscada

ET RECOMANEM

Podem servir els carbassons amb un parell de cullerades de SALSA CRIOLLA. També els podem gratinar amb la PASTA DE FORMATGE I VI BLANC PER GRATINAR.