Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

"CHUTNEY" DE TARONJA

"CHUTNEY" DE TARONJA

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

35 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Primer ratllem la pell de taronja. Pelem la taronja traient-li tota la pell blanca, la trossegem i la triturem al Turmix. Posem tots els ingredients del chutney en una cassola i els deixem coure a foc suau fins a obtenir una confitura (uns 25 minuts).

NECESSITAREM:

  • 0'5 culleradeta de pell de taronja
  • 50 g de taronja
  • Un pessic de sal
  • 15 g de tomàquet pelat i trossejat
  • 10 g de ceba picada
  • 20 g de sucre
  • Un pessic de canyella
  • Un pessic de nou moscada
  • 0'25 culleradeta de gingebre fresc picat
  • 20 de vinagre poma
  • Un pessic de curri

ET RECOMANEM

Si en fem més quantitat, el temps de cocció serà més llarg. Per comprovar la consistència que té, quan pensem que està llest, podem posar unes gotes de chutney a sobre d’un plat fred i veure si llisca. Si posem el plat vertical i no es mou, vol dir que ens hem passat de cocció i hem d’afegir-hi una mica d’aigua calenta i barrejar-ho bé. Si cau molt de pressa perquè és molt líquid continuem la cocció.