Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

CONSERVA DE TOMÀQUET

CONSERVA DE TOMÀQUET

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

55 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Escalfem el forn a 200 °C. Posem els tomàquets en una safata i els cuinem 15 minuts o fins que la pell s’esquerdi. Pelem els tomàquets i els tallem per la meitat. Omplim pots de vidre amb els tomàquets i el seu suc, hi afegim un raig d’oli d’oliva i el branquilló de romaní. Tanquem bé el pot i el posem en una cassola amb aigua fins a cobrir-lo. Bullim els pots 25 minuts, els deixem refredar i ja els podem guardar a temperatura ambient.

NECESSITAREM:

  • 100 g de tomàquets madurs
  • 1 raig d’oli d’oliva
  • 1 branca petita de romaní

ET RECOMANEM