Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

"COULANT" DE BOLETS

"COULANT" DE BOLETS

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

25 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Escalfem el forn a 250 °C. Netegem els bolets i els tallem a trossos. Saltegem els bolets amb la mantega un parell de minuts, flambegem-los amb el conyac i li afegim la nata. Deixem-ho refredar. Afegim-hi la farina, l’ou i ho condimentem. Col·loquem la massa en motlles de silicona o en motlles untats amb mantega i enfarinats i deixem-ho coure al forn durant 6 minuts a 250 °C.

NECESSITAREM:

  • 35 g bolets frescos de temporada
  • 5 g de mantega
  • 1 cullerada de conyac
  • 35 g de nata
  • 15 g de farina
  • 1 ou
  • Sal
  • Pebre

ET RECOMANEM

També ho podem preparar amb xampinyons, bolets secs remullats o bolets congelats. Podem servir el coulant amb una amanida verda amb oli d’oliva, llimona i sal.