Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

"COULIS" DE TOMÀQUET

"COULIS" DE TOMÀQUET

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

70 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Tallem la ceba i el pebrot a daus i els coem en una cassola amb un raig d’oli a foc fluix fins es que comencin a daurar lleugerament. Pelem i ratllem la pastanaga. Tallem l’albergínia a làmines, després a tires fines i finalment a daus petits. Afegim la pastanaga i l’albergínia al sofregit de ceba i pebrot, i ho deixem coure 5 minuts remenant. Tallem el tomàquet a daus, l’afegim a la cassola i el cuinem 40 minuts a foc mitjà-fluix. Hi afegim les herbes picades i ho cuinem 5 minuts més. Ho triturem molt fi i ho passem pel colador xinés.

NECESSITAREM:

  • 50 g de ceba
  • 20 g de pebrot vermell
  • Oli d'oliva
  • 15 g de pastanaga
  • 20 g d'albergínia
  • 200 g de tomàquet
  • 2 fulles d’alfàbrega
  • 0'5 branqueta de farigola

ET RECOMANEM

Per acompanyar nyoqui de patata o qualsevol tipus de pasta.