#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

entrant / tapa / crema / fred / estiu /

CREMA DE PEBROTS, FORMATGE I HERBES AROMÀTIQUES

Ada Parellada - Semproniana- Visitar enllaç


NECESSITAREM




 100 g formatge de cabra

 50 ml nata líquida

 Fulles de julivert

 Menta

 Porradell

 Alfàbrega

 1 pebrot vermell

 1 oli d'oliva

 pebrot verd

 

 


COM HO FEM?

 

Comencem per la crema de formatge a les herbes: Fem fondre el formatge de cabra amb la nata. Fora del foc, i quan no estigui tan calent, afegim les herbes aromàtiques i barregem bé. Fem la crema de pebrot: escalivem el pebrot, el pelem, retirem les llavors i el triturem amb oli d’oliva. Fem un picadillo amb pebrot verd, tomàquet i pa torrat a dauets.

 

ET RECOMANEM

Ho podem fer amb restes de pebrot escalivat i amb trossets de formatge de cabra que no siguin bonics per presentar a taula. El picadillo pot ser d’altres verdures, restes que tinguem a la nevera.