#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

entrant / acompanyament / anual /

EMPANADES ARGENTINES

Gonzalo Martínez - Espai Boisà


NECESSITAREM




 1 ou

 100 g carn picada de vedella

 50 g de tomàquet fregit

 0.5 ceba picada

 0.5 pebrot vermell picat

 1 gra d’all picat

 0.5 culleradeta d’orenga

 0.5 culleradeta de pebre vermell

 Oli d’oliva

 0.25 culleradeta de comí

 Sal

 Pebre

 6 crestes

 

 


COM HO FEM?

 

Bullim l’ou 8 minuts, el pelem i el piquem. Barregem la carn amb el tomàquet. Fregim la ceba amb el pebrot i l’all en oli fins que enrosseixin. Hi afegim la carn i les espècies, ho remenem bé i ho deixem coure fins que s’espesseixi. Hi afegim l’ou dur picat. Escalfem el forn al màxim. Repartim una cullerada de farciment en cada cresta d’empanada, pintem la vora amb aigua i la tanquem, procurant que no hi quedi aire a l’interior. Ho cuinem al forn fins que es dauri, uns 10 minuts.

 

ET RECOMANEM

Perquè no quedin grumolls de carn, és important barrejar la carn amb el tomàquet fregit abans de posar-ho a la cassola. Podem pintar les empanades amb ou perquè quedin ben daurades.