Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

EMPEDRAT

EMPEDRAT

Una recepta de:

Gonzalo Martínez

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

10 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Esqueixem el bacallà. Tallem els tomàquets, la ceba i el pebrot a daus petits. Traiem els pinyols de les olives, les tallem a trossos i ho barregem tot amb les mongetes. Ho amanim amb oli, vinagre, sal i pebre.

NECESSITAREM:

  • 50 g de bacallà dessalat
  • 50 g de tomàquet madur
  • 20 g de ceba
  • 20 g de pebrot vermell
  • 8 olives negres
  • 3 cullerades d’oli d’oliva verge extra
  • 0'75 cullerada de vinagre
  • 100 g de mongetes; cigrons o llenties cuites
  • Sal
  • Pebre

ET RECOMANEM

Perquè la ceba no piqui, un cop tallada la podem posar en un colador i passar-li una mica d’aigua calenta de l’aixeta. Quan hàgim de tallar molta ceba, per plorar menys, un cop pelada, la tallem per la meitat i la posem en un bol amb aigua. Així gran part de l’àcid de la ceba es quedarà a l’aigua.