Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

HAMBURGUESA AMB TOMÀQUET A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT

HAMBURGUESA AMB TOMÀQUET A LA PLANXA AMB ALL I JULIVERT

Una recepta de:

Marga Pradas - L'Hora del Tàper

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Molt fàcil

25 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Barregem la carn picada amb una mica de sal, pebre, all i julivert. Fem una bola i l'aixafem amb la mà o amb l'ajuda d'algun estri que doni la forma típica d'hamburguesa ovalada o rodona d'aproximadament un centímetre de gruix. Tallem el tomàquet en rondanxes d'un centímetre. En una paella a foc fort, posem un fil d'oli. Quan estigui molt calent hi posem l'hamburguesa i les rondanxes de tomàquet. Quan estigui ben marcada girem l'hamburguesa i el tomàquet. Deixem coure un minut i baixem el foc per a que es cogui per dins. Servim amb una mica d'all trinxat amb julivert i oli i unes escates de sal per sobre del tomàquet.

NECESSITAREM:

  • 100 g de carn picada de vedella
  • 1 tomàquet
  • 2 dents d'all
  • Sal
  • Pebre
  • Julivert
  • Oli

ET RECOMANEM

Si comprem carn picada de més podem preparar hamburgueses per congelar i disposar en qualsevol moment. A més, les podem condimentar al nostre gust, les herbes aromàtiques ens ajudaran. Els tomàquets una mica tocats també són perfectes per a fer a la panxl, només cal que traiem la part lletja.