#RESIDUZERO

"Contra el malbaratament
alimentari"

primer / sopa / cullera / tardor / vegetal /

LLENTIES AMB CARBASSA I BOLETS

Marga Pradas - L'Hora del Tàper- Visitar enllaç


NECESSITAREM




 2 cullerades de sofregit de ceba

 2 cullerades de sofregit de tomàquet

 50 g de camagrocs

 100 g de llenties seques

 100 g de carbassa

 400 ml d'aigua

 Sal

 Pebre

 Oli

 

 


COM HO FEM?

 

Posem un raig d’oli en una cassola i daurem els bolets lleugerament. Afegim el sofregit de ceba i de tomàquet. Coguem-ho tot junt durant 3 minuts, i afegim les llenties i l’aigua. Ho deixem amb la cassola tapada, durant uns 20 minuts a mig foc. Passat aquest temps, afegim-hi la carabassa tallada a daus, ni grans ni petits, i ho deixem coure 10 o 15 minuts més, tot comprovant la cocció de les llenties. Salpebrem al gust 5 minuts abans d’acabar la cocció.

 

ET RECOMANEM

Els bolets poden ser tant d’una barreja deshidratada (llavors cal que els rehidratem posant-los 30 minuts en aigua tèbia), congelats, frescos o en conserva, i qualsevol varietat al vostre gust. Com sempre, l’aigua la podem substituir per un brou de pollastre o de verdures.