Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

MANDONGUILLES DE PEIX A L'ALL CREMAT

MANDONGUILLES DE PEIX A L'ALL CREMAT

Una recepta de:

Gonzalo Martínez - Espai Boisà

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

50 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Per fer les mandonguilles, piquem el peix i el julivert amb un processador d'aliments, condimentem-ho amb sal, pebre i pell de llimona. Un cop fetes, les enfarinem i les fregim amb oli calent. Reservem-les. Pelem les patates i les tallem a trossos regulars. Fregim i reservem-les. Daurem els alls en oli d’oliva, a foc baix Quan agafi un color de fusta, afegim el tomàquet i el deixem durant 15 minuts a foc baix. Afegim les patates al sofregit, amb una mica d'aigua, apugem el foc i ho tapem. Quan les patates siguin tendres, afegim les mandonguilles i una mica de sal. Cuinem-ho a foc baix uns minuts.

NECESSITAREM:

  • 150 de peix (lluç; llobarro; orada; rap o llenguado)
  • 2 grans d’all pelats i a làmines
  • 120 g de patata
  • 1 cullerada de julivert
  • Sal
  • Pebre
  • 0'25 culleradeta de pell de llimona
  • Farina
  • Oli per fregir
  • 2 cullerades d’oli d’oliva
  • 1 tomàquet madur ratllat
  • Sal

ET RECOMANEM

A més de julivert, es pot posar tot tipus d’herbes fresques a les mandonguilles, així com una mica de pell de taronja o llima. Si fem servir herbes seques, hem de posar menys quantitat.