Aquesta web fa servir cookies. Seguir navegant per ella implica la seva acceptació

MONGETES AMB CLOÏSSES

MONGETES AMB CLOÏSSES

Una recepta de:

Gonzalo Martínez

Visitar enllaç

Dificultat i temps:

Fàcil

30 minuts

Racions:

1

COM HO FEM?

Deixem les cloïsses amb aigua i sal durant unes hores. Escalfem una mica d’oli en una cassola i hi sofregim la ceba i el pebrot a foc no gaire fort, fins que s’enrosseixin. Hi afegim l’all i l’albergínia, i continuem la cocció a foc fluix fins que l’albergínia estigui tendra. Hi afegim el tomàquet i ho cuinem durant 10 minuts a foc mitjà. Ho condimentem amb sal. Hi afegim la pell de llimona, el julivert, les mongetes i les cloïsses, ho remenem a poc a poc i ho cuinem tapat durant 5 minuts per integrar els gustos i que s’obrin les cloïsses.

NECESSITAREM:

  • 200 g de cloïsses
  • Oli d’oliva
  • 50 g de ceba tallada a daus
  • 30 g de pebrot tallat a daus
  • 0'5 gra d’all
  • 30 g d’albergínia tallada a daus
  • 80 g de tomàquet al natural o tomàquet fresc ratllat
  • Sal
  • 1 pessic de pell de llimona
  • 1 culleradeta de julivert picat
  • 80 g de mongeta del ganxet cuita

ET RECOMANEM

Podem substituir les cloïsses per musclos o escopinyes.